LES MILLS – GRIT Series & BODYPUMP

 

Het succesvolle Les Mills programma Grit is een 30 minuten durende High Intensity Interval Training. De training is voor iedereen toegankelijk jong, oud, een beginnende sporter of een ervaren sporter. Iedereen traint op zijn of haar eigen niveau, jij bepaald je eigen tempo. Doe mee en breng je fitnesslevel naar een hoger niveau. We trainen in groepen van maximaal 8 deelnemers, door het trainen met kleine groepen heeft je trainer tijd genoeg om iedereen met een juiste techniek te laten trainen.

Wat kan je verwachten?

 

•GRIT STRENGTH

GRIT Strength is een high-intensity interval training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht. Je ontvangt maximale persoonlijke aandacht omdat je in een kleine groep traint. Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

•GRIT ATHLETIC

GRIT Plyo is een intense workout van 30 minuten met explosieve (sprong)oefeningen die snelle resultaten geven! Je krijgt in no-time een sterk, lenig en atletisch lichaam. De workout is wetenschappelijk onderbouwd en uitgebreid getest. Je wordt gemotiveerd door een fanatieke coach die met je meetraint op de vloer, je tot het uiterste pusht en ervoor zorgt dat je het maximale uit jezelf haalt.

 

•BODYPUMP 45 minuten format.

Bodypump is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 60 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.