Beste leden,

Vanmiddag hebben wij een moeilijke beslissing, maar noodzakelijke beslissing genomen. Experience Fitness Boutique gesloten tot 6 april 2020 voor alle trainingen. Onze gym is 6 dagen in de week open. We zien het als onze verantwoordelijkheid leden te bedienen. De fysieke locatie waar al die leden samenkomen tijdelijk op slot te gooien is moeilijk, maar voelt noodzakelijk.

Dit heeft de overheid bepaald, want zo stellig oproept sociale contacten te beperken en waar mogelijk thuis te blijven, voelt het onverantwoordelijk en risicovol om mensen aan te moedigen naar een gym te komen om samen te sporten. We zullen elke dag workouts op socials van Experience Fitness Boutique (Lijfstijl app) plaatsen.
Recepten, leefstijladvies en andere content delen waarmee mensen thuis aan de slag kunnen. Als iedereen de komende twee weken extra voorzichtig is, thuisblijft waar mogelijk is, is deze situatie hopelijk snel weer voorbij. Tot die tijd; wees verstandig, blijf in beweging en let op je gezondheid. Zorg goed voor jezelf en vooral ook voor de mensen om je heen.

Met vriendelijke groet,

Patrick Franken
Ilja Daane