•Functional training: Circuit training, trainen in bewegingen waarbij men gebruik maakt van losse materialen zoals, kettlebells, dumbells, halters, sandbags, batllerope, plyoboxen en lichaamsgewicht. Behalve kracht train je hier ook je cardio.

•Kracht training: Circuit kracht training is een training waarbij gebruik gemaakt wordt van halters, dumbells en kracht apparatuur en waarbij men naast compound oefeningen ook isolatie oefeningen gedaan worden.

•Hiit: High-intensity interval training is een training van 30 minuten. Je wordt tot het uiterste gepusht en verder! Je traint met een halter, gewichtschijven en je eigen lichaamsgewicht.  Met de coach die samen met jou op de workout vloer meetraint en die jou en het team motiveert, zul je versteld staan van hoe hard je kunt trainen. En het beste van alles: je behaalt de resultaten waar je naar op zoek bent.

•Crosstraining: Crosstraining is een training waarbij we een cyclus van oefeningen uitvoeren zonder ingeplande rust-momenten. Het voordeel hiervan is dat je op een hogere intensiteit kan trainen maar wel op je eigen tempo. We werken met halters, dumbell, kettlebells, boxjumps, skitrainers, airbikes.

•Bodypump: is de originele les mills barbell les die je hele lichaam versterkt. Dit programma van 45 minuten daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, gecombineerd met fantastische muziek. Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

•Pads training  Bij padstraining leer je de technieken van het boksen, padstraining is een effectieve dynamische conditie training. Deze training duurt 45 minuten en wordt gegeven door een ervaren bokstrainer.